Marcher Markholt
Menu
Digital Marketing Specialist

ALDI

Hvis du vil vide mere om stillingen,
er du velkommen til at kontakte:

Jesper Christiansen
+45 2020 3736
jesper@marchermarkholt.com

Digital Marketing Specialist
til ALDI Danmark

På vegne af ALDI søger vi en analytisk og teknisk funderet Digital Marketing Specialist, der kan drive, udvikle og implementere, måle og optimere den digitale tilstedeværelse på tværs af kædens digitale platforme.


Om ALDI Danmark
ALDI Danmark er en del af den succesfulde detailkæde ALDI Nord, som er repræsenteret i ni europæiske lande. ALDI Danmark har hovedkontor i Albertslund og har 182 butikker fordelt over hele landet. Udover hovedkontoret har vi tre regionskontorer beliggende i hhv. Karlslunde, Kolding og Haverslev, der er i tæt samarbejde med butikkerne tillige spiller en vigtig rolle i vores udviklingsrejse. Vi er en dansk virksomhed, der er en del af en stor og respekteret international kæde, hvilket giver store fordele. Vi er og vil til enhver tid være Danmarks billigste indkøbssted med de bedste varer. Vores kvalitet er høj, og vi tester løbende for at sikre den gode kvalitet. Samtidig tager vi også ansvar i forhold til varer, medarbejdere og samfundet.

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Som ét ALDI Danmark er vi på vej til at blive én stærk virksomhed med tre regioner, som er klar til at stå frem og vise Danmark, at vi er en attraktiv virksomhed at arbejde i og det rigtige sted at handle.

ALDI Danmark startede i 2018 en revitaliseringsproces under overskriften "hver dag endnu bedre". De første mange tiltag er allerede iværksat, og næste skridt på rejsen er et fornyet fokus på strategi, kultur og ledelse, hvor vi sammen skal vende indtrykket af ALDI ved at fokusere på vores kerneforretning og en god indkøbsoplevelse i det nye ALDI.

Hos ALDI ønsker vi ikke blot at skabe de bedste fysiske kundeoplevelser, men også at skabe et stærkt digitalt univers på tværs af alle kanaler, som kan bringe værdi til både forretningen og kunderne.


Stillingen

Som Digital Marketing Specialist er det dig, der står for koordinering, opsætning og analyse af ALDIs marketingkampagner på tværs af online medier og platforme. Det er derfor essentielt, at du besidder en holitistisk forståelse for den digitale forbrugerrejse og evner at sikre kædens løbende udvikling indenfor digitale marketinginitiativer i overensstemmelse med den overordende marketingstrategi og de konkrete kampagneplaner. Det forventes, at du kommer med en teknisk interesse, og at du føler dig godt tilpas med at varetage en bred vifte af opgaver indenfor online markedsføring og hjemmesideudvikling, hvor du vil være ansvarlig for alt lige fra udvikling til produktionsplaner til eksekvering. Stillingen som Digital Marketing Specialist hos ALDI kræver en god portion selvstændighed og et stort drive, da din hverdag vil være en blanding af ugentlige driftsopgaver kombineret med kampagne- og udviklingsprojekter, hvor du skal være med til at sikre en positiv udvikling.

I stillingen som Digital Marketing Specialist vil du foruden en bred kontaktflade i marketingteamet komme til at indgå i samarbejder med kædens øvrige afdelinger samt reklame- og mediebureauer. Det er derfor afgørende, at du er en stærk og struktureret koordinator, har respekt for deadlines og besidder gode samarbejdsevner.

Dine arbejdsområder vil desuden omfatte:

  • Opdatering af platforme og hjemmesider
  • Planlægning og eksevering af online marketingkampagner i samarbejde med mediebureau
  • Effektanalyser af ALDIs indsatser på tværs af platforme
  • Tovholder i forhold til Analytics, SEO og SEM
  • Udvikling af produktions- og årsplaner i forbindelse med kampagneudvikling
  • Gamification i samarbejde med øvrig afdeling og eksterne bureauer
  • Optimering og udvikling af e-mail-marketing


Din profil
For at komme i betragtning til stillingen som Digital Marketing Specialist er det vigtigt, at du kommer med relevant erfaring fra en lignende stilling. Det er et plus, hvis du kommer med en uddannelse indenfor IT eller marketing, men erfaring vil veje tungest. Du er digitalt velbevandret og har stor erfaring med Google Analytics, SEO/SEM og CMS-systemer af forskellig art, og du formår at få ting til at ske. På det faglige plan er du detaljeorienteret og struktureret i din tilgang til de arbejdsopgaver, du står overfor, og du besidder et stærkt analytisk mindset. Du er dertil en dygtig kommunikator, og du er flydende i dansk på både skrift og i tale. Foruden stærke eksekveringsevner og et stort drive er du ligeledes digitalt funderet og ligger inde med en solid forståelse for digitale platforme samt kampagneudvikling, og du formår dermed at sikre ALDI løbende digital integration.

Som person er du selvstændig og ambitiøs og brænder for online markedsføring. Du er passioneret omkring dit arbejde og er klar til at tage dit næste karriereskridt hos en virksomhed i rivende udvikling, hvor du får rig mulighed for at være med til at sætte dit aftryk på kædens fremtidige indsatser indenfor online markedsføring og hjemmesideudvikling.


Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Christiansen på mail: jesper@marchermarkholt.com eller telefon: +45 2020 3736.