Marcher Markholt
Menu
Key Account Manager

FK Distribution

Hvis du ønsker at vide mere om jobbet,
er du velkommen til at kontakte

Jesper Christiansen
+45 2020 3736
jc@marchermarkholt.com

Key Account Manager til FK Distribution

FK Distribution ønsker at udvide deres veletablerede sælgerstab, og søger derfor lige nu en målrettet Key Account Manager med digital salgserfaring, som vil være med til at skabe yderligere vækst for Danmarks største digitale tilbudskanal; minetilbud.


Om FK Distribution
FK Distribution er en dansk distributionsvirksomhed, der blev grundlagt i 1965 som et datterselskab til North Media. De har siden grundlæggelsen udviklet sig fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret virksomhed, der formidler tilbud på tværs af forskellige mediekanaler. I dag formidler de derfor både digitale tilbud og traditionelle tilbudsaviser til de danske forbrugere og står bl.a. bag NejTak+, minetilbud.dk og minetilbud app’en.

Lige fra start har FK Distribution haft forbrugerne i centrum, og ved at tage udgangspunkt i forbrugernes ønsker og behov, har de udviklet en række løsninger, som gør det muligt for forbrugerne at vælge, hvornår og hvordan tilbudsaviserne skal tilgås og læses. Med engagement og passion sikrer de ca. 420 funktionærer og produktionsmedarbejdere i Taastrup, Tilst, Esbjerg og Svendborg, samt de 10.000 omdelere hele landet over, at produkterne altid er målrettede, så detailhandelen får mest muligt ud af deres marketinginvestering, mens forbrugerne ikke modtager mere, end de ønsker.

Med virksomhedens mange forskelligartede produkter og services er FK Distribution jobskabere inden for flere forskellige områder som administration, online udvikling og logistik. Denne brede palette af jobtyper medfører, at virksomheden har en alsidig arbejdsstyrke, der rækker lige fra teenagere til pensionister og flere forskellige nationaliteter. De er en virksomhed i stærk vækst og er lige nu i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med digital formidling af aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Som led i deres rivende udvikling er de i gang med at udvide deres salgsafdeling, og søger hertil en stærk Key Account Manager, som vil komme til at arbejde sammen med engagerede og rutinerede salgs- og kundeservicekolleger fra kontoret i Tilst tæt ved Aarhus.


Positionen
Som Key Account Manager får du et salgsjob med stort selvstændigt ansvar for Danmarks største digitale tilbudskanal; minetilbud. Minetilbud er Danmarks største platform for digitale læsninger af tilbudsaviser og kataloger via app og web, som har mere end 1,5 mio. danske besøgende hvert eneste år. Interessen for at finde tilbud og inspiration inden for talrige kategorier er i stor vækst, så du vil få ansvar for et spændende forretningsområde, som du med vedholdenhed og digital salgserfaring vil få til at vækste endnu hurtigere. Hertil vil du få ansvar for egen kundeportefølje, hvor du selvstændigt skal skabe og udvikle nye B2B kunderelationer, vedligeholde og udvikle disse til deres fulde potentiale, og herigennem opbygge egen kundeplatform.

Hos FK Distribution er holdånd og samarbejde i højsædet og det gode samarbejde vægtes højt. Du vil derfor få rig mulighed for sparring med kolleger og vil naturligvis få en grundig introduktion til både virksomheden og produkterne. Gennem rådgivning om virksomhedens digitale produkter og ydelser, kommer du til at spille en væsentlig rolle i at optimere kundens markedsføringsspend og herigennem sikre FK Distributions kunder en mere effektiv - og lønsom kommunikation med de danske forbrugere. Du bliver en essentiel del af FK Distributions salgsorganisation med direkte reference til salgschefen og vil som udgangspunkt arbejde fra virksomhedens moderne kontormiljø i Tilst tæt ved Aarhus.

Dine primære ansvarsområder inkluderer følgende:

  • Opsøge nye markeder, mødeafholdelse og forhandling
  • Mødebooking
  • Tilrettelæggelse af din salgsindsats og gennemføre salg af digitale læsninger af tilbudsaviser og kataloger samt beslægtede digitale produkter på platformen minetilbud, hvilket omfatter både app og web
  • Udarbejde go-to-market-strategi for salg til nye kunder og digital eksponering
  • Aktiv deltagelse i salgsrelaterede kampagner over for nye målgrupper og kundesegmenter
  • Sikre opnåelse af salgsbudget og udarbejdelse af salgsrapportering

Med jobbet følger en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring og pensionsordning, som matcher dine kvalifikationer, en lækker frokost- og frugtordning, kaffe ad libitum fra virksomhedens egen café, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer.


Din profil
Personen vi søger, er en udpræget kommercielt indstillet person, som brænder for at skabe nysalg og opbygge relationer på et helt nyt marked. Du har mindst 2 års erfaring med forretningsudvikling, kundehåndtering og salg af digitale løsninger fra reklame- og mediebranchen og forstår, hvordan forskellige medier spiller sammen.

Som person kommer du med stor handlekraft og formår altid at få dine idéer eksekveret samt nå i mål med vellykkede resultater. Du trives med synlige mål og faste deadlines og er en ægte igangsætter, som er selvkørende og kommer med et stort og engagerende drive. Med et analytisk mindset og en god talforståelse, er du kommercielt funderet og skarp til at omsætte trends til et forretningsmæssigt perspektiv. Du er en stærk kommunikator, hvorfor det falder dig naturligt at skabe kontakt og relationer til andre, samt forstår at forberedelse og langsigtede relationer er vejen frem. Samtidig er du struktureret og arbejder systematisk i forhold til de mål, du har sat sammen med salgschefen. Du er en empatisk og tillidsskabende teamplayer, som vægter et solidt samarbejde med både kolleger og kunder højt. Din imødekommenhed og åbne tilgang er smittende, og du går målrettet efter et salgsjob i en etableret virksomhed, hvor der er rum og plads til både personlig og faglig udvikling.


Interesseret?
Hvis du ønsker at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Jesper Christiansen på mobil +45 2020 3736 eller på mail: jc@marchermarkholt.com.