Marcher Markholt
Menu
Client Director

Dwarf

Hvis du ønsker at vide mere om jobbet,
er du velkommen til at kontakte:

Lars Holm Marcher
+45 24 87 55 31
lars@marchermarkholt.com

Client Director
til Dwarf

Dwarf søger en målrettet og strategisk stærk Client Director, der med et kommercielt drive kan udbygge bureauets kundeportefølje og skabe vækst på Dwarf’s toplinje.


Om Dwarf
Dwarf er et bureau, der laver gennemtænkte, kundetilpassede løsninger baseret på forretningskritisk strategi, design thinking, indsigtsfuld teknologisk viden og gennemført eksekvering af datadrevet marketing. Dwarf blev etableret i 2000 og tæller nu over 40 medarbejdere, som dagligt arbejder på at udvikle, konceptualisere og skabe innovative digitale løsninger for bureauets kunder. Succesen hos Dwarf tager afsæt i et stærkt kompetencesæt inden for online forretningsudvikling, design- og konceptudvikling samt avanceret backend-udvikling og -integration.

Dwarf’s forretningsmodel bygger på løsning af opgaver, der tager udgangspunkt i kundernes forretningsmæssige præmisser. Fokus er på at integrere kundernes forretningsmodel med den rette digitale løsning for derigennem at skabe merværdi for kunden og drive kunden fremad digitalt. Dwarf tilbyder løsninger baseret på avanceret teknologisk håndværk af høj kvalitet og med en kundetilpasset og enkel brugerflade. Bureauet er en digital frontløber, der over de seneste år har formået at præsentere innovative løsninger fra marketing automation til digital selvbetjening og procesoptimering.

Dwarf arbejder med afsæt i at skabe værdi sammen med kunden. De brænder for de digitale muligheder og er nu på udkig efter en Client Director, som med et digitalt hjerte skal være med til at skabe unikke kundeoplevelser.


Stillingen
Som Dwarf’s nye Client Director vil du med afsæt i en stærk strategisk og digital baggrund være med til at sætte rammerne for bureauets kunder. Det er essentielt, at du kommer med et kommercielt drive og en solid kundeforståelse, da du bliver medansvarlig for bureauets new business og kommer til at tage del i udviklingen af Dwarf’s kundeportefølje. Hertil kommer du med stor erfaring og brænder for at etablere nye kunderelationer. Det bliver din opgave at supplere med rådgivende og strategisk sparring på executive niveau og du bliver dertil ansvarlig for at fastlægge bureauets toplinjemål i samarbejde med bureauets CEO. Det er derfor vigtigt, at du har gennemslagskraft og besidder en stærk og dybdegående forretningsforståelse og evner at levere værdiskabende digitale løsninger inden for budget og tidsmæssigt scope.

Som Client Director vil du få til opgave at udvikle og vedligeholde kundeporteføljen samt udarbejde kundeoplæg med forretningsstrategi og digital ydelse. Det er derfor essentielt, at du besidder de rette kompetencer inden for kommunikation og har stor forståelse for digitale projekter og aktører. Ydermere forventes det, at du kommer med designforståelse og har flair for det kreative, og at du kan nytænke eksisterende designløsninger. Hos Dwarf er udgangspunktet, at de bedste løsninger udvikles gennem tæt sparring og i samarbejde med kunden, hvorfor det er essentielt, at du besidder en kommunikationsstrategisk og faglig kompetent profil, der matcher kundesiden hos både større og mindre virksomheder.

Som Client Director vil du referer direkte til bureauets CEO, Lars Berntsen.


Din profil
Den ideelle kandidat har en kandidatgrad inden for marketing-, digital og/eller kommunikation og kommer med minimum 4-5 års erfaring fra en tilsvarende rolle eller relevant stilling som eksempelvis Digital Director eller Account Director. Du kommer med en kommerciel proven track-record fra bureaubranchen inden for strategiske digitale løsninger, herunder eCommerce, marketing automation, digital branding og kommerciel værdiskabelse. Derudover besidder du stærke evner inden for kundehåndtering, projektstyring, strategisk og kreativ udvikling og kommer med en veludviklet forståelse for forretningsudvikling og ved derfor, hvad der skal til for at skabe new business.

På det personlige plan er du ambitiøs, resultatdrevet og motiveres af og lever for at rådgive omkring digitale løsninger og digital tilstedeværelse på tværs af kanaler og platforme. Med en god portion empati besidder du solide ledelsesmæssige kompetencer og formår at lede og motivere et team internt. Hertil falder det dig naturligt at styre projekter fra formulering til eksekvering og ved at tillægge fællesskab og samarbejde høj værdi, tager du hele gruppen med på rejsen mod målet. Samtidig er du kundeorienteret og har talent for at bevare og opbygge kunderelationer. Du er en dygtig kommunikatør, både skriftligt og mundtligt, og kan sætte det i spil og tilpasse det til dine omgivelser. Du er passioneret omkring dit arbejde og brænder for at gøre en forskel hos Dwarf.


Interesseret?
Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Lars Holm Marcher på tlf. 24875531 eller mail: lars@marchermarkholt.com