Marcher Markholt
Menu
Internal Communications Manager

ALDI

Hvis du vil vide mere om stillingen,
er du velkommen til at kontakte:

Jesper Christiansen
+45 2020 3736
jesper@marchermarkholt.com

Internal Communications Manager
til ALDI

På vegne af ALDI leder vi efter en Internal Communications Manager, der med sans for fængende tekster og målrettet kommunikation vil få det overordnede ansvar for at udvikle og lede den interne kommunikation på tværs af kanaler og platforme i ALDI Danmark.


Om ALDI Danmark
ALDI Danmark er en del af den succesfulde detailkæde ALDI Nord, som er repræsenteret i ni europæiske lande. ALDI Danmark har hovedkontor i Albertslund og har 182 butikker fordelt over hele landet. Udover hovedkontoret har vi tre regionskontorer beliggende i hhv. Karlslunde, Kolding og Haverslev, der er i tæt samarbejde med butikkerne tillige spiller en vigtig rolle i vores udviklingsrejse. Vi er en dansk virksomhed, der er en del af en stor og respekteret international kæde, hvilket giver store fordele. Vi er og vil til enhver tid være Danmarks billigste indkøbssted med de bedste varer. Vores kvalitet er høj, og vi tester løbende for at sikre den gode kvalitet. Samtidig tager vi også ansvar i forhold til varer, medarbejdere og samfundet.

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Som ét ALDI Danmark er vi på vej til at blive én stærk virksomhed med tre regioner, som er klar til at stå frem og vise Danmark, at vi er en attraktiv virksomhed at arbejde i og det rigtige sted at handle.

ALDI Danmark startede i 2018 en revitaliseringsproces under overskriften "hver dag endnu bedre". De første mange tiltag er allerede iværksat, og næste skridt på rejsen er et fornyet fokus på strategi, kultur og ledelse, hvor vi sammen skal vende indtrykket af ALDI ved at fokusere på vores kerneforretning og en god indkøbsoplevelse i det nye ALDI.

Hos ALDI ønsker vi ikke blot at skabe de bedste fysiske kundeoplevelser, men også at skabe et stærkt digitalt univers på tværs af alle kanaler, som kan bringe værdi til både forretningen og kunderne.


Stillingen

Som Internal Communications Manager bliver din primære opgave at udvikle og drive den interne kommunikation og sprede de gode historier mellem ALDIs mange afdelinger og medarbejdere. Du bliver overordnet ansvarlig for at lede, udvikle og drive den fremtidige interne kommunikationsstrategi, hvilket indebærer konkret ansvar for at drive ALDIs kommende medarbejder-app.

Dine primære arbejdsopgaver inkluderer:

  • Udvikle og eksekvere ALDIs interne kommunikationsstrategi
  • Udvikling af egne kreative ideer til engagerende interne kommunikationsinitiativer og dermed bidrage til MarCom-teamets 360-graders tilgang
  • Drive udviklingen af idébank og årshjul for interne historier
  • Udarbejde og tilpasse tekster, så de bliver til informerende, inspirerende og inddragende kommunikation
  • Drive, videreudvikle og levere content til ALDIs app til medarbejderkommunikation
  • Have det strategiske overblik over kommunikationsinititativer med tilsvarende budgetansvar i tæt koordinering med MarCom og mediebureau
  • Identificere og udvikle af synergien mellem de forskellige interne kommunikationskanaler
  • Agere kontaktperson for hele organisationen, herunder være sparringspartner vedrørende relevante historier
  • Holde dig opdateret på interne kommunikationstrends og søge nye potentielle områder til at forbedring

Som Internal Communications Manager skal du være med til at bygge et nyt team op, og får på sigt ledelsesansvar for det interne kommunikationsteam og vil indtage en central position i virksomheden, hvorfor interaktion med resten af organisationen vil være en stor del af jobbet. Derfor er det essentielt, at du tør at gå forrest og kan formidle budskaber og skabe engagement på tværs af kanaler for hele organisationen.

Du arbejder ud fra ALDIs hovedkontor i Albertslund og indgår i en afdeling, der vægter god journalistik, sparring og samarbejde højt.


Din profil
Den ideelle profil har en relevant uddannelse inden for journalistik, kommunikation eller lignende og kommer med mere end 3 års relevant erfaring fra førende stillinger inden for virksomhedskommunikation gerne fra retail- og discountindustrien. Du kommer desuden med solid hands-on-erfaring i at skrive engagerende og involverende tekster samt erfaring med at arbejde med tekster i templates fx hjemmesider, apps eller lign. Erfaring med pressehåndtering er en fordel, men ikke et krav.
Derudover har du erfaring med planlægning, eksekvering, evaluering og justering af interne kommunikationsindsatser. Stillingen kræver derfor, at du kommer med veludviklet målgruppeindsigt og formår at omsætte den til engagerende tekster og historier.

Du har en skarp pen og brænder for at finde den gode historie, som du kan formidle ubesværet på tværs af kanaler. Du er vant til at arbejde med digitale medier og kommunikation via app og video. Du har stor faglig gennemslagskraft og eksekveringsevne, der sikrer, at du leverer kvalitet til tiden. Det er essentielt, at du er udadvendt og opsøgende af natur, idet du bliver en del af en organisation med stor aktivitet og derfor skal være i stand til at samarbejde og motivere på tværs af afdelinger og faglige profiler.

Da ALDI Danmark er del af en stor international organisation, er det vigtigt, at du behersker engelsk på højt niveau i både skrift og tale.

Stillingen er nyoprettet og det er derfor en unik mulighed for at være med til at definere, opbygge og drive den interne kommunikation i en virksomhed i rivende udvikling.


Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Christiansen på mail: jesper@marchermarkholt.com eller telefon: +45 2020 3736.