Marcher Markholt
Menu
Marketingchef

Dayli

Hvis du vil vide mere om stillingen
er du velkommen til at kontakte:

Jesper Christiansen
+45 2020 3736
jesper@marchermarkholt.com

Marketingchef for Dayli

På vegne af Dayli søger vi en erfaren marketingchef, som vil blive ansvarlig for at indfri de ambitiøse marketingsmålsætninger for FK Distributions helt nye initiativ - Dayli, og at kvalitetssikre marketingsaktiviteterne med fokus på udvikling og drift.


Om Dayli og FK Distribution
Dayli er et helt nyt og meget ambitiøst initiativ fra FK Distribution. Dayli er en ”startupvirksomhed” i FK Distribution og agerer autonomt af den øvrige virksomhed, men nyder godt af FK Distributions størrelse både hvad angår udviklede arbejdsgange og infrastruktur samt adgang til de danske husstande og store annoncører.

I Dayli er der p.t 12 fastansatte primært fordelt på 3 områder – Salg, Marketing og IT.

FK Distribution formidler digitale tilbud, fysiske reklametryksager og ugeaviser til danske forbrugere. Virksomheden har, siden sin etablering i 1965, udviklet sig fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret virksomhed, der formidler tilbud på tværs af forskellige mediekanaler. FK Distribution står bl.a. bag NejTak+, minetilbud,dk og minetilbud-appen. FK tager udgangspunkt i forbrugernes ønsker, hvorfor de har udviklet en række løsninger, som gør det muligt for forbrugerne at vælge hvor, hvornår og hvordan, de ønsker at læse tilbudsaviserne. I takt med at flere og flere forbrugere ønsker online adgang til tilbudsaviserne, arbejder FK kontinuerligt på at skabe Danmarks bedste digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Ved at tage udgangspunkt i forbrugernes ønsker, sikrer de, at deres produkter altid er målrettede, således at detailhandelen får mest muligt ud af deres marketinginvestering. Samtidig modtager forbrugerne ikke mere, end de ønsker.

Med virksomhedens mange forskelligartede produkter og services er FK Distribution jobskaber inden for flere forskellige områder, herunder administration, online udvikling og logistik. Denne brede palet af jobtyper gør også, at FK Distribution har en alsidig arbejdsstyrke aldersmæssigt med mange forskellige nationaliteter. I alt beskæftiger FK Distribution ca. 420 funktionærer og produktionsmedarbejdere i Taastrup, Tilst, Esbjerg og Svendborg samt 10.000 omdelere fordelt over hele landet.


Stillingen
Som marketingchef hos FK Distribution vil du blive ansvarlig for marketingsindsatser, som skal konvertere og fastholde forbrugere til Dayli, hvis målsætningen er at blive Danmarks største fordelsklub. Samtidig vil du få ansvar for at opbygge Dayli-brandet og sikre dets kendskab hos forbrugerne. Derudover forventer vi, at du har en stærk forretningsprofil, og dermed vil kunne stå i spidsen for at optimere brandet og opnå return on marketing investment.

De daglige opgaver vil bl.a. være:

  • Oversættelse af forretningsmål til marketingmål og aktiviteter
  • Styring af markedsføringsaktiviteter
  • Varetagelse af budgetopfølgning og budgetplanlægning
  • Gennemførelse af løbende opfølgnings- og statusmøder med leverandører og samarbejdspartnere, herunder reklame-, medie- og digitale bureauer
  • Medvirken til udvikling og drift af kampagne, produkt og kunderejseudvikling for forbrugere og leverandører
  • Ledelse og prioritering af strategiske digitale initiativer i tæt samarbejde med IT-afdelingen og øvrige samarbejdspartnere
  • Leadgenerering rettet forbrugerne
  • Berigelse og vedligeholdelse af en stor permission-database.

En del af din rolle er at sørge for at udvikle afdelingens mål og KPI’er, samt udarbejde branding- og markedsføringsstrategien for Dayli i henhold til FK Distributions overordnede strategi og virksomhedens ønskede positionering. Samtidig bliver du ansvarlig for forbrugerrejsen og at give input til ny funktionalitet og forbedringer til den nuværende IT-platform.

Stillingen vil referere til den ansvarlige for Dayli samt indgå i Dayli’s ledergruppe bestående af Salgschefen og IT-chefen.


Din profil
Den ideelle kandidat har erfaring med at skabe stærke og effektive marketingkampagner på tværs af digitale såvel som analoge medietyper. Du kommer med en relevant merkantil uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau, som har givet dig en stærk teoretisk marketingsbaggrund, og så har du gerne mindst 3-5 års erfaring fra en tilsvarende stilling med ledelsesansvar. Samtidig forventer vi, at du har mindst 6 års erfaring med online og offline marketing og indsigter. Fagligt er du god til at omsætte brugerdata og brugerindsigt til forbedring og udvikling af eksisterende løsninger, og så er det et plus, hvis du har erfaring fra både kunde- og bureausiden.

Som person skal du være i stand til at arbejde struktureret, og du kommer med en analytisk og datadrevet tilgang til markedsføring. Du er god til at eksekvere på de idéer og planer der opstår, og du evner at gøre processer overskuelige at eksekvere på. Samtidig er du resultatorienteret og kommer med en god energi, og en lyst til at fortsætte med vanskelige opgaver indtil de er løst. Som leder har du en stærk ansvarlighedssans over for personalet, og du formår at styre marketingsfunktionen på effektiv og målrettet vis.


Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Jesper Christiansen på mail: jesper@marchermarkholt.com eller tlf: +45 2020 3736.